Jag är Mstudio

Hej på er, vad roligt att ni hittat hit! Jag är fotografen bakom bilderna på den här hemsidan och ägare av Mstudio som jag startade hösten 1997. Jag är Martina Wärenfeldt, en gift tvåbarnsmamman som gillar countrymusik lika mycket som hiphop och är en självutnämnd expert på att koka ägg. Jag har varit porträttfotograf i Växjö och världen i snart 20 år. Jag är en sån där som tycker livet är ganska härligt, ser det mesta från den ljusa sidan och älskar att resa både med jobbet och med min familj. Några favoritställen är Kalifornien, Dubai och London som vi återkommer till ofta.

***

Jag vill få fram något själfullt och personligt med mina kunder. Jag är inte en fotograf som bara trycker på knappen, utan jag vill skapa och bearbeta fram ett fotografi som kan uppskattas och älskas många år framöver..

fotograf, porträtt, hemsideporträtt

Så här ser jag ut de flesta dagarna

***

Kalifornien var även mitt hem i nästan åtta år så jag känner mig lite halvamerikan i hjärtat. I Los Angeles utbildade jag mig till fotograf och min karriär startade med porträtt för nöjesindustrin och diverse småjobb inom musikindustrin. Att fotografera människor har alltid varit min passion. Jag är  i grund och botten en porträttfotograf men mitt jobb omfattar även att vara bröllopsfotograf, barnfotograf och t om modefotograf. Likaså inom företagsfoto fotograferar jag det mesta som rör människor såsom; personalfoto, hemsidebilder, VDporträtt och reklamfotograferingar..mm. Mitt jobb är otroligt varierande vilket är tur för mig för jag är verkligen ingen rutinmänniska.

***

Finns många fotografer idag och som kund kan det vara svårt att välja. Jag gillar liknelsen med restauranger. Alla serverar mat men med olika ambitioner och kvalitéer.

***

 

Senaste åren har jag tävlat inom foto  både nationellt och internationellt och jag är glad och stolt över de fina framgångar jag har nått.

2018 fick jag utmärkelsen Årets Fotograf i Svenska Porträttfotografers förbund,

2018 kom jag tvåa totalt på SM i fotografi

2018 Vann jag guld i barnkategorin på SM i fotografi

2018 Vann jag brons i bröllopskategorin på SM i fotografi

2019 topp 10 i kategorin Porträtt i  finalen till World Photographic Cup (Fotograf VM).

2019 Bronze camera (3rd place) in Fashion, in Federation of European photographer´s Photographer of the year award

Där till har det varit en rad fina utmärkelser på internationella tävlingar och genom mitt tävlande växer jag som fotograf, håller min passion till skapandet levande.

Här är några av mina utmärkelser hittills.Badges

 


 Vill ni prata vidare så skriv en rad HÄR!